Новини

Будь завжди в курсі останніх новин кафедри режисури естради і шоу!

Трендсетер у світі сучасної української музики

 Український виконавець, автор пісень, успішний саунд-продюсер та представник стилю new wave pop, що характерний нестандартним підходом до музики та готовністю експериментувати. Його музичні шедеври відомі навіть за межами України, а кліпи набирають рекордні кількості переглядів. У рубриці «Story about…» ми розповімо про шлях до успіху відомого артиста Артема Пивоварова.

          Народився співак 28 червня 1991 року у невеликому містечку Вовчанськ Харківської області. Тато рано пішов із сім'ї, а мати все життя пропрацювала у лікарні. Ще змалку хлопець любив співати та танцювати, був дуже активною дитиною. Мама хотіла, щоб син теж працював у медичній сфері, проте Артема дуже приваблювала музика. А тому у 12 років він вирішив навчитися грі на гітарі та вступив до музичної школи. Правда, провчився там лише три місяці – застаріла освітня система та підхід викладачів стали цьому причиною. Проте інструмент Пивоваров опанував сам. Але після дев'ятого класу Артем вирішив все ж піти стопами мами та вступив до медичного коледжу. Потім перейшов до Академії міського господарства та отримав диплом вищої освіти з екології.

          А тепер щодо творчої кар’єри. Все почалося з того, що Артем просто записував cover-версії відомих пісень під гітару. Нічого особливого, але поступово його відео почали набирати пристойну кількість переглядів. Проте, перші кроки як співак Пивоваров зробив у 2012 році із псевдонімом ART REY. Тоді він почав писати свої пісні, до речі, цим захоплювався ще з 14 років. Артем створив два міні-альбоми, названі «Якщо в думках…», «Нам не повернути». Всі свої композиції він викладав на Ютуб, саме там він набрав популярності завдяки великій аудиторії.

          Через рік він почав співпрацювати з Юрієм Водолазьким. Сам вважає початком свого зіркового шляху 1 квітня 2013 р. Водночас він випустив новий альбом, уже у студії, «Космос». А потім зняв і два кліпа. У колективі таких самих музикантів почав їздити по СНД на різні фестивалі, щоб набрати популярності та нових шанувальників.

          У 2015 Артем Пивоваров випустив новий альбом, названий «Океан». І вперше засвітився на телебаченні. На каналі ТНТ показали кліп на його композицію «Збирай мене». Після цього популярність музиканта почала лише зростати. Крім того, ця пісня стала офіційною для телевізійного серіалу «Готель Елеон». А новий кліп опинився в чартах музичних каналів, наприклад відомого МузТВ.

          Наступного року Артем почав створювати третій альбом. А з репером Мот потрапив із треком у чарт iTunes. І не просто влучив, а ще його й очолив! У 2017 році почав працювати з Владі з гурту «Каста». Їхня музична композиція під назвою «Меридіани» знову зайняла перші місця. А далі було багато цікавих співпраць, активна творча діяльність, музичні композиції та відеокліпи, що вражали. Артист продовжував творити, збираючи вже значно більше шанувальників на своїх концертах.

          І от у 2021 році Артем Пивоваров переміг у п‘яти номінаціях премії Top Hit Music Awards — «Найкращий виконавець на радіо», «Пісня року (чоловічий вокал)» (за пісні «Дежавю» і «Рандеву»), «Найкращий виконавець YouTube Ukraine», «Відеокліп року (чоловічий вокал) YouTube Ukraine» (за відеокліп «Дежавю») і «Зліт року YouTube Ukraine».

          Артем Пивоваров постійно експериментує зі стилями і продовжує вражати своїх прихильників цікавими сольними та спільними з популярними виконавцями роботами. Його кар’єра зараз розцвіла, як ніколи. На цей момент, він має вже свій впізнаваний стиль та активно продовжує підкорювати шоу-бізнес як трендсетер у світі сучасної української музики.

 

ТОП-25 цікавих фактів:

          Артем захоплюється відеозйомками та монтажем. Свою майстерність він демонструє під час створення власних кліпів.

          Співак любить спорт та дотримується здорового способу життя. Він захоплюється медитацією, східними єдиноборствами, змішаними бойовими мистецтвами. А з 2015 року практикує стиль ушу «він-чунь».

          Серед усіх свят найбільше любить Новий рік.

          У дитинстві кілька разів ламав руки у вуличних бійках, а також любив навести переполох: «Якось ми з хлопцями грали у футбол і м'яч потрапив у вікно. Я побіг за ним, і виявилося, що це хоровий клас. Мене хотіли висміяти й призначили покарання – заспівати пісню. Там були одні дівчата, я почервонів. А викладач сказав: «Я тобі віддам м'яч, але ти повинен заспівати». Я виконав пісню і мене після цього запросили в хор. Думаю, це доля».

          Спеціально для концерту спільно з брендом одягу KOMASHNYA Артем випустив лінію одягу «Стихия неизбежна».

          Пивоваров обожнює лабрадорів.

          Співак обожнює поїсти – смачно і багато. Хоча від м'яса і шкідливої їжі відмовляється. Але якщо торт – то тільки «Наполеон».

          Артист ніколи не п'є кави, робить вибір тільки на користь чаю.

          Артем Пивоваров грає на всіх «основних» музичних інструментах – барабани, бас-гітара, гітара, клавіші. До того ж, навчився цього сам.

          Своє перше тату артист набив у 18 років.

          Улюблений персонаж фільму – Гаррі Поттер.

          Найдивовижніше місце виступу за всю творчу кар’єру співака – корабель.

          Цікавий факт, але артист ніколи не пробувався як учасник в жодному талант-шоу.

          Артем є саунд-продюсером близько 70 треків для різних артистів. Він співпрацював з такими відомими людьми, як Джамала, Регіна Тодоренко, KAZAKY, Михайло Крупін, Дантес, SunSay та багато інших.

          Найбільше артист цінує в людях щирість.

          Співак віддає перевагу активному відпочинку: сноубординг, серфінг, вейкбординг, походи в гори. До того ж, він обожнює подорожувати.

          Улюблене слово Артема Пивоварова – «фірмА».

          Після закінчення коледжу артист протягом трьох років пропрацював помічником анестезіолога в реанімації. Але потім круто змінив життя, присвятивши себе музиці.

          Час для генерації ідей і створення шедеврів для співака – ніч.

          Якщо попросити Артема порадити фільм, це точно буде «Легенда Г'ю Гласса». А щодо музики, надає перевагу творчості американського но-метал гурту Slipknot.

          Улюблена марка авто артиста – Audi.

          Місцем сили для себе вважає столицю України та острів Балі, до речі, саме там він якось стрибнув у водоспад висотою з дев’ятиповерхівку.

        Перший музичний гурт Артем зібрав ще в 14 років. Він мав назву Dance Party.Dance! Dance! Разом вони записали один студійний альбом «Бог зробив би гучніше». Але згодом їх шляхи розійшлись.

          Жодного дня артист не обходиться без додатків Instagram і Telegram.

          Улюблені кольори Пивоварова – червоний/білий/чорний.

          Ще одна «секретна» пристрасть Артема – PlayStation. На карантині він навіть виборов перше місце у світовому рейтингу UFC.

 

          Життєве кредо артиста звучить так: «Дорогу здолає той, хто рухається».

        Історія життя Артема Пивоварова показує, що навіть самоучка може досягти шаленого успіху, якщо він по-справжньому закоханий у свою справу. Тож працюйте над собою, вдосконалюйте свої вміння, шукайте ту сферу, в якій ви відчуваєте крила. А REMS вам у цьому допоможе!

 

Автор: Надія Присяжнюк


Якщо ти абітурієнт 2021 - реєструйся за посиланням в шапці профілю @rems_live

Телефонуй нашим викладачам-консультантам

Фішер Володимир Михайлович - 067-748-82-99

Совгира Тетяна Ігорівна - 063-141-40-48

Слідкуй за нашими новинами:

Instagram – @rems_live

Фейсбук - https://www.facebook.com/remsknukimkuk/

YouTube канал - www.youtube.com/c/REMS_LIVE

Tik-Tok - https://vm.tiktok.com/ZM8QkkmeG/

 

 

 

КАФЕДРА:

Адреса: Київ, вул. Коновальця, 36 (каб.301)

Режим роботи: ПН. - ПТ.: 08:30 - 17:30

Тел.: +38 (044) 529-93-19

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Консультують абітурієнтів:
Мельник Мирослава Миколаївна
+38 (095) 332-32-33
Ільницький Віталій Андрійович
+38 (093) 492-05-66

               

ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ:

Адреса: Київ, вул. Чигоріна, 20 (каб.12)

Режим роботи: ПН. - НД.: 08:00 - 20:00

Тел.: +38 (044) 285-44-03

Тел.: +38 (044) 285-43-86

Факс.: +38 (044) 285-85-27

         

 
Карта (клацніть для збільшення)

Copyright © 2018-2023 Кафедра режисури шоу
Розробка сайту: Dmytro Romankov