Новини

Будь завжди в курсі останніх новин кафедри режисури естради і шоу!

"НЕ СВЯТА" співачка українського шоу-бізнесу у рубриці «Story about...»

Люди, що надихають, історії, що дарують крила, слова, що наповнюють серця. Як багато цікавого зі світу шоу-бізнесу ми ще не розповіли вам у нашій постійній рубриці «Story about...» Тож продовжуємо ділитись життєвим шляхом відомих людей України. І цього разу ми підготували для вас багато таємного та цікавого про українську співачку, солістку гурту KAZKA — Олександру Заріцьку.

Народилась артистка 3 серпня 1992 року в Харкові. Її батько – юрист, а бабуся понад 40 років працювала суддею. Тож після школи майбутнє для дівчини вже наперед було вирішено за неї — Національний юридичний університет. І хоча Саша мріяла співати, а свій творчий потенціал вона проявляла ще з дитинства, все одно пішла навчатись туди, куди сказали рідні.

Проте отримавши диплом бакалавра вона відразу переїхала до Одеси назустріч пригодам. А далі почалась нова вирішальна глава в житті Олександри. Пошуки покликання, спроби стати зіркою шоу-бізнесу та підкорити сцену ніколи навіть не займаючись вокалом з викладачами. Але велике бажання та удача таки допомогли дівчині досягти успіху.

У 2014 співачка вирішила взяти участь в шоу «Голос країни». Її шлях на проєкті був недовгим, але досить яскравим. Вона змогла дійти лише до нокаутів, проте запала в душі телеглядачам та слухачам. До речі, зараз у новому сезоні «Голос країни» Олександра Заріцька є суддею, що дає другий шанс учасникам, яких не обрав головний склад журі.

Через три роки після проєкту «Голос країни» Саша разом з Микитою Будашем створили гурт KAZKA, який успішно дебютував у березні 2017 року, представивши публіці свій перший сингл «Свята». Абсолютно несподівано для всіх, включаючи саму групу, пісня вирвалася в топи багатьох українських радіостанцій, принісши KAZKA перші плоди популярності. Тож гурт потужно увірвався в український шоу-бізнес.

У тому ж році KAZKA успішно пройшов кастинг на телешоу «Х-Фактор», приєднавшись до команди тренера Андрія Данилко. Вони вибули у п'ятому ефірі сезону, однак невдовзі випустили другу пісню «Дива». Група KAZKA двічі брала участь в нацвідборі України на конкурс Євробачення. У 2018-му році вони змогли дістатися тільки до шостого місця, а ось у 2019-му році — вибилася на третє.

А також 27 квітня 2018 року гурт випустив свій перший альбом «KARMA». А незабаром вони вирвалися в десятку кращих виконавців за версією сервісу Shazam з відомою на весь світ піснею «Плакала».

KAZKA — приклад сильної командної роботи. Це повноцінна група в широкому сенсі: включаючи й тих, хто виходить на сцену, і тих, хто працює над проєктами, знаходячись у тіні. Ні один з елементів цього організму не є ідеальним самим по собі, але разом вони виглядають гармонійно цілими.

ТОП-30 цікавих фактів про Олександру Заріцьку:

У дитинстві Саша займалася майже всіма видами танців – від сучасних до акробатичного рок-н-ролу. Вона й досі вільно сідає на шпагат та крутить колесо. До речі, після участі в «Танцях з зірками» співачка повернулась у хореографію і почала займатися хіп-хопом.

Музичний кумир артистки – Девід Боуі.

Головний критик Саші це її бабуся – Анастасія Олексіївна Заріцька, заслужений юрист України.

Вперше по-справжньому закоханою Олександра була у свого кращого друга. Проте вона так і не дочекалась від нього взаємності. Загалом, своє особисте життя співачка приховує, відомо лише те, що вона до цього часу незаміжня.

Артистка не любить бути одна, велика катастрофа для неї залишатись зі своїми думками сам на сам. Вона почувається комфортніше, коли поряд з нею є якась людина, лише у спілкуванні з кимось вона може бути такою, якою є насправді.

Аби відпочити, Саша дуже любить малювати, гуляти лісом, грати у відеоігри з сестрою, а її улюбленим жанром є жахи.

 

Вперше на сцену Олександра Заріцька вийшла в 10 класі в школі. Тоді вона почула багато похвали за свій виступ. Це її надихнуло.

Артистка має дух авантюризму.

Вона — постійний шукач пригод, кожен день намагається зробити яскравим. Саша переконана, що так жити набагато цікавіше.

Заріцька та ще дев'ять відомих українських жінок зіграли у комедійно-музичному відео співачки Ольги Горбачової — «Лучшая в мире».

Саша справжня татова донечка. І хоча її батьки розлучились, коли майбутній співачці було лише 6 рочків, вона має з татом прекрасні стосунки й переконана, що він найкращий на всьому світі.

Заріцька озвучила персонажа Смішанку Мак-Веснянку в американському анімаційному фільмі «Історія іграшок 4».

Артистка має двох сестер — Настю і Діану. Вони для неї найкращі подруги.

З допомогою мами та бабусі Олександра купила собі будинок біля лісу, з великою ділянкою, надзвичайною природою та річкою поряд. Зараз вона проживає там зі своєю мамою і меншою сестрою.

Саша — вегетаріанка.

Заріцька обожнює собак, а особливо — мопсів.

Коли в студентські роки Олександра намагалась влаштуватись на роботу в караоке — їй відмовляли через нестандартний зовнішній вигляд.

Саша Заріцька фанатіє від мультиків та фільмів Disney.

Співачка цікавиться буддизмом.

Олександра має понад 13 татуювань і вона не хоче на цьому зупинятись. В одному з інтерв'ю знаменитість зазначала, що «татуювання та пірсинг надають їй впевненості в собі», а також, що вона «собі так більше подобається». До речі, своє перше татуювання вона зробила у 14 або 15 років. Це була маленька нотка за вухом. Тоді вона сказала татові, що тимчасове тату, що зникне за три місяці та, на диво, він повірив.

Найдорожча річ у гардеробі співачки — сумка від Christian Dior, вартість якої сягає півтори тисячі доларів.

Улюблена страва Саші — том ям.

Через те, що артистка під час виступів не раз випадково била мікрофоном об зуби, їй часто доводиться відвідувати стоматолога, щоб виправляти дефекти своєї посмішки.

Перші дні, коли Саша переїхала від батьків до Одеси, їй навіть ніде було спати. Якось доводилось ночувати на пляжі або в друзів у квартирі на підлозі.

Сергій Локшин(Sendik) є автором більшості пісень для гурту KAZKA. До того ж їх унікальність полягає в тому, що вони написані виключно на основі життя артистки, є по суті автобіографічними.

Сестра Саші — ветеринар за освітою та покликанням. Вона мріє відкрити центр для допомоги тваринам. Співачка також підтримує цю ідею.

У 2018 році Олександра Заріцька долучилася до благодійного фотопроєкту «Щирі. Свята», присвяченого українському народному костюму та його популяризації. Увесь прибуток, отриманий від продажу виданих календарів, було передано на реконструкцію музею. Кожен місяць у календарі присвячено одному з традиційних українських свят, на яке вказують атрибути та елементи вбрання.

Наразі у Саші вдома живе три собаки, проте вона не збирається зупинятись.

За останній час співачка схудла на 30 кілограмів. За її словами, у житті настав такий період, коли зайва вага заважала, і вже стало складно співати та багато ходити. «Я зрозуміла, що здоров'я має бути в пріоритеті та зараз я наближена до того, щоб бути здоровою та отримувати кайф від життя, щоб нічого не заважало мені втілювати свої мрії», — зазначила солістка KAZKA.

Максимально за місяць Олександра Заріцька отримала понад 10 тисяч доларів. Вона зізнається: «Гроші для мене — це ще один спосіб допомоги втілювати свої мрії в реальність».

Разом з гуртом KAZKA Саша анонсувала великий тур містами Америки, який пройде навесні 2022 року з важливою патріотичною місією — ключовим послання #IAMUKRAINE. Старт музичної подорожі розпочнеться на американському фестивалі SXSW в Остіні. Також гурт виступить і в Чикаго, Лос-Анджелесі, Маямі та Нью-Йорку. А після туру американськими містами колектив завітає до великих міст України. Кульмінацією подорожі стане шоу у київському Палаці спорту у травні.

Кредо співачки по життю: «Ми самі можемо збудувати життя, яке ми хочемо».

Отож, лише той, хто має велике бажання і щиро вірить у свої сили, зможе досягти омріяного успіху. А рухатись у правильному напрямку, розвивати всі свої таланти, знайти своє покликання і відкрити в собі нові сторони можна разом з Кафедрою Режисури шоу! Ми чекаємо саме на ТЕБЕ!

 

Автор: Надія Присяжнюк


Якщо ти абітурієнт 2021 - реєструйся за посиланням в шапці профілю @rems_live

Телефонуй нашим викладачам-консультантам

Фішер Володимир Михайлович - 067-748-82-99

Совгира Тетяна Ігорівна - 063-141-40-48

Слідкуй за нашими новинами:

Instagram – @rems_live

Фейсбук - https://www.facebook.com/remsknukimkuk/

YouTube канал - www.youtube.com/c/REMS_LIVE

Tik-Tok - https://vm.tiktok.com/ZM8QkkmeG/

 

 

 

КАФЕДРА:

Адреса: Київ, вул. Коновальця, 36 (каб.301)

Режим роботи: ПН. - ПТ.: 08:30 - 17:30

Тел.: +38 (044) 529-93-19

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Консультують абітурієнтів:
Мельник Мирослава Миколаївна
+38 (095) 332-32-33
Ільницький Віталій Андрійович
+38 (093) 492-05-66

               

ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ:

Адреса: Київ, вул. Чигоріна, 20 (каб.12)

Режим роботи: ПН. - НД.: 08:00 - 20:00

Тел.: +38 (044) 285-44-03

Тел.: +38 (044) 285-43-86

Факс.: +38 (044) 285-85-27

         

 
Карта (клацніть для збільшення)

Copyright © 2018-2023 Кафедра режисури шоу
Розробка сайту: Dmytro Romankov