Новини

Будь завжди в курсі останніх новин кафедри режисури естради і шоу!

LANNET – ТЕ САМЕ СЕРЦЕ

          Наші студенти продовжують підтримувати культуру України й випускати круті пісні українською! Одною з таких студентів стала наша студентка Анна Апалікова, а точніше LANNET з першого курсу. Аня здійснивши свою мрію випустила пісню “Те саме серце” в стилі pop. А зараз ми дізнаємось як створювалась ця пісня й через що Ані довелось пройти.

 

          Аню, розкажи нам, що вкладено в твою пісню? Про що вона?

  • Ця пісня дуже близька мені, бо історія вкладена в її строки — моя особиста. Це романтична історія про місце, яке нагадує нам про різних людей, про різні серця... Місце одне, а серця інші поряд — цією фразою я можу коротко описати сенс вкладений в мою пісню.

         

          Якою строчкою з цієї пісні ти можеш описати саму себе?

  • Магія моя іскриться, даю шанс тобі відкриться” - я завжди даю людям шанс відкритись, бо сама по собі завжди хочу бути відкритою до всіх. Того хочу й від тих, хто мене оточує, бо бути відкритим це одне з найголовнішого, що будує будь-які людські відносини.

 

          Чому саме LANNET?

  • Ще зі шкільних років мене завжди називали Я до цього звикла, була підписана так у всіх соц. мережах. Коли ми почали думати над псевдонімом, я одразу сказала, що це буде ANNET. Але такий псевдонім вже був зайнятий, тому ми вирішили подумати ще. Взагалі, я фанат тематики космосу, мені подобається все пов'язане з зірками, планетами... Тому одного дня, ми додали одну букву з мого прізвища й отримали LANNET, що чимось схожий на Planet, що асоціюється в мене з улюбленою космічною тематикою.

           Хто написав музику на твою пісню?

  • Так вийшло, що на Новий Рік ми випадково зустрілись з хлопцем, який почав захоплюватись написанням музики, придбав все потрібне для запису пісень. Ми стали хорошими друзями та я з ним поділилась своєю мрією створення пісні. Мої друзі дуже підтримували мене в цьому, їм хотілось, щоб в мене було щось своє, бо для мене це дуже важливо. Тому одразу після університету, я їхала до друзів й ми починали писати та створювати пісню, яку зараз ви можете чути.

 

          Крута Новорічна зустріч! А тих, хто тобі допомагав з обкладинкою та відеоматеріалом ти теж зустріла випадково?

  • Згодна, ця зустріч допомогла мені здійснити мрію! З обкладинкою мені допомагали двоє художників. Одна з них була дівчинка, яка вперше робила таку обкладинку. В мене було багато варіантів, як я хочу візуалізувати пісню. Цей був один з перших, потім ми намагалися покрутити ще, але саме цей виглядав крутіше й професійніше, на нашу думку. З відеоматеріалом мені допомагав хлопець з групи — Ваня Колєсніков. Мені було дуже важливо, щоб допомагали саме ті люди, які погодились за власним бажанням та підтримували мене в такій творчій справі. Бо саме з людьми, які знайшли один конект народжуються найкрутіші ідеї й проєкти.

           Слухай, у багатьох творчих людей, які захоплюються музикою є мрія створити щось своє. Можеш поділитися з нами, як знайти команду людей, які будуть тебе підтримувати та допомагати в реалізації?

  • Треба придивлятись до оточуючих. Зазвичай, в своєму колі знайомих можна помітити скриті таланти людини. Також не треба ховати свою творчу мрію в собі, потрібно про це розповідати своїм друзям та цікавим людям. Таким чином, ти можеш зацікавити людину й колись вона тобі зателефонує й запропонує допомогу, або щось підкаже.

З іншого боку, креативні люди, які дійсно тебе підтримують — подарунок долі. Мене пожиттю доля заносить у місця куди мені не потрібно, а інколи щастить опинитись, в потрібному місці у потрібний час!

Наша мрія — наша відповідальність. Насправді, ми маємо все, що б почати діяти та створювати. А коли починаєш щось робити, намагатись знайти різні рішення, на твоєму шляху з'являються і люди, які тобі потрібні, й круті ідеї!

         

           Аню, на твою думку, чому зараз так важливо підтримувати нашою країну культурою?

  • Я впевнена, що правда на нашому боці. Вірю, що у майбутньому все українське стане світовим. А майбутнє України в руках її молоді, тобто у нас. Тому у кого є натхнення й бажання творити підтримуючи все українське — творіть. Якби у нас не було письменників, митців, які навіть в часи заборони української мови творили понад усе, що б зараз було з нашою культурою? Я вважаю, що молоді України зараз потрібно більше слухати саме української музики. Тому давайте дамо шанс нашій молоді поринути в український світ й насолодитися його красою та мелодійністю.

  Давайте зараз всі перейдемо за посиланнями на платформи, де можна прослухати пісню й поринемо в український світ разом з космічною LANNET.

 

                                                 СЛУХАЙ ПІСНЮ ТУТ

https://onerpm.link/490540880470

 

Автор: Дарина Чирва


Якщо ти абітурієнт 2022 - реєструйся за посиланням в шапці профілю @rems_live

Телефонуй нашим викладачам-консультантам

Фішер Володимир Михайлович - 067-748-82-99

Совгира Тетяна Ігорівна - 063-141-40-48

Слідкуй за нашими новинами:

Instagram – @rems_live

Фейсбук - https://www.facebook.com/remsknukimkuk/

YouTube канал - www.youtube.com/c/REMS_LIVE

Tik-Tok - https://vm.tiktok.com/ZM8QkkmeG/

 

 

 

КАФЕДРА:

Адреса: Київ, вул. Коновальця, 36 (каб.301)

Режим роботи: ПН. - ПТ.: 08:30 - 17:30

Тел.: +38 (044) 529-93-19

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Консультують абітурієнтів:
Мельник Мирослава Миколаївна
+38 (095) 332-32-33
Ільницький Віталій Андрійович
+38 (093) 492-05-66

               

ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ:

Адреса: Київ, вул. Чигоріна, 20 (каб.12)

Режим роботи: ПН. - НД.: 08:00 - 20:00

Тел.: +38 (044) 285-44-03

Тел.: +38 (044) 285-43-86

Факс.: +38 (044) 285-85-27

         

 
Карта (клацніть для збільшення)

Copyright © 2018-2023 Кафедра режисури шоу
Розробка сайту: Dmytro Romankov