Новини

Будь завжди в курсі останніх новин кафедри режисури естради і шоу!

ВРАЖАЮЧІ ІСТОРІЇ АБІТУРІЄНТІВ. Галина ЯКУБОВСЬКА та Анна ЛЕВЧЕНКО

 

Талановиті, різні, творчі та надихаючі – все це про наших майбутніх першокурсників!

Кафедра режисури естради та шоу продовжує ділитися вражаючими історіями наших абітурієнтів і знайомити їх з нашими читачами. Сьогодні головними героями стали дві прекрасні дівчини – Галина Якубовська та Анна Левченко!

Дівчата склали свій творчий конкурс на 190+ балів, чим приємно здивували нашу приймальну комісію. Тепер настав час, щоб вони здивували своїм інтерв’ю наших читачів!

Привіт, дівчатка! Ну що ж, я продовжую знайомити наших читачів з вами, нашими майбутніми першокурсниками, тому пропоную розпочати. Звичайно творчі іспити – це дуже круто, але хотілось би додатково дізнатися про ваше творче життя, яке було у вас протягом життя.

Галя Якубовська:

- «Моє життя завжди було пов'язане з творчістю, деколи більше, деколи менше. До 5 класу я ходила в театральний гурток. Саме там я відкрила свою любов до сцени та виступів. Також я займалася 13 років сучасними танцями, і взагалі це був дуже крутий спосіб вираження емоцій. Приблизно 3 роки тому я почала писати вірші, прозу. Також мене дуже захоплює монтаж відео і сама зйомка, тому це стало моїм хобі».

Аня Левченко:

- «Моє творче життя було і є досить насиченим. Я закінчила музичну школу, як сольний вокаліст та граю на фортепіано. Відвідувала театральну студію та мала за честь працювати з провідними організаторами нашого міста. Я учасниця професійного колективу, тому концерти та різноманітні заходи - це не від'ємна складова мого життя».

А як ви дізналися про нашу кафедру? Чому вирішили вступати саме до нас?

Галя Якубовська:

- «Про кафедру REMS я дізналася випадково. В тік-тоці натрапила на відео Лери Кочеткової, де були фрагменти з її навчання на режисера. Мене це дуже зацікавило і я вирішила їй написати. Вона виявилась консультантом і розповіла про спеціальність, про практику, про творчий конкурс, про класних викладачів. В той момент я подумала: "Ваууу, я хочу саме сюди!". За це я Валерії дуже вдячна! Потім я передивилась всі сторінки REMS у соціальних мережах і зрозуміла, що це мрія, а не навчання!»

Аня Левченко:

- «На вашій кафедрі навчалася моя знайома, і слідкуючи за її життям, я зацікавилася даною спеціальністю. Також мені сподобалось, що ви не зациклюєтесь на навчанні, а виділяєте велику кількість часу саме на практику».

Багато хто був в ейфорії після атмосфери наших творчих конкурсів. Як ви відчули на собі атмосферу наших творчих іспитів? Можливо у вас відбулось щось цікаве під творчого?

Галя Якубовська:

- «Атмосфера на творчому конкурсі була чудова. Мене зустріли консультанти, провели, все розповіли. Ми разом жартували, говорили. Не знаю, чи б змогла я так розслабитись, якби не суперконсультанти. Коли я побула трішки в університеті, я відчула себе, як вдома. Якщо коротко, то день здачі творчого конкурсу був для мене мрією: «Я в улюбленому місті, в чудовому університеті, я відчувала себе у своїй тарілці, мене оточували креативні та класні люди». Комісія, що в КУК, що в КНУКІМ була дуже класна. В той момент, я ще більше загорілася  від думки, що це мої майбутні викладачі. Найбільш мені запам'ятався момент, як я шукала ID-картку по університету, як сміялись з консультантами, це мене дуже заспокоїло,  і як я в ліфті з Миколою Бокланом їхала»

Аня Левченко:

- «На творчому конкурсі була неймовірно творча та надихаюча атмосфера. Приймальна комісія поговорила зі мною, і це дало мені зрозуміти, що не варто хвилюватися. На щастя, я не збивалась, мала змогу все повторити та була перша, за моїм проханням. З цим днем в мене лише теплі спогади. Сподіваюсь, що через 4 роки я зможу це відтворити у своїй пам'яті, як сьогодні».

Творчі іспити на бюджет тривали 18 днів, відповідно до цього, комісію в останні дні було досить складно чимось здивувати. Що було найяскравішим у вашій програмі? Можливо у вас був таємний план, як захопити творчі серця наших викладачів?

Галя Якубовська:

- «Чим я дивувала? Напевне всім... Мій творчий конкурс почався, як я тільки відчинила двері. Я зайшла, кажу: "Добрий день!", зі мною теж привітались , так дуже серйозно. Я йду до сцени  і в мене питають:  "А де екзаменаційний лист?". В мене серце пішло в п'ятки і я, як в перемотці кіно, артистично вертаюся за двері. Взяла листок, прочитала в голові "Отче наш...", захожу в друге. Все по сценарію, знову весело кажу "Добрий день!", даю той папірчик, захожу на сцену, хочу приставитись і чую: "А це не той листочок".  Микола Боклан коментує: "Знову перемотка!", я зі сцени спускаюся спиною, забираю той злощасний папірчик і роблю все знову задом-наперед. Захожу вже третій раз кажу "Добрий день!", комісія вже сміється з мене, я захожу на сцену і починаю свою програму. Я думаю, що комісії сподобалась моя програма, особливо авторський реп. Ну погодьтесь,  реп, що починається зі слів: "Таланту музикального зроду я не мала!"  звучить багатозначно. Я на творчому виклалась на повну, але певне найяскравішим був мій захід у три рази».

Аня Левченко:

- «Я вважаю, що важливо вразити ще при розмові, адже я спочатку коротко розповіла про себе. Також однією з моїх переваг був монолог, я його сама перекладала, тому що не було українського перекладу. Ну і звичайно пісня, адже я співаю 12 років, тому виконала пісню на професійному рівні».

З кожним інтерв’ю все більше і більше розумію, наскільки у кожного з вас був різний творчий конкурс. Емоції, події, випадкові історії і звичайно хвилювання… До речі, про хвилювання. Чи хвилювалися ви під час свого творчого? Як вам вдалося впоратися з цим хвилюванням?

Галя Якубовська:

- «Я дуууже хвилювалась! Для вступу на режисера я готувалась морально 2 роки, але мій творчий конкурс був зроблений за 3-4 тижні. Це було досить важко для мене. Але, на щастя,  під час виступу я була спокійна і змогла опанувати себе. Величезну підтримку мені подарувала мама, яка вірила в мене і чудові консультанти, які розряджали атмосферу надскладного іспиту. Також в мене на душі було чудове відчуття, що я на своєму  місці, тому паніка трішки відступила».

Аня Левченко:

- «Я зовсім не хвилювалась. Я розуміла, що хвилювання піде не в користь, тому заспокоювала себе по-максимуму. Ну і звичайно допомагали не хвилюватися консультанти, які були поруч та не залишали мене наодинці до самого завершення».

Ну ви в будь-якому випадку великі молодці, адже у кожної з вас, творчий конкурс складено на 190+ балів! Тому зараз можна трішки розслабитися та помріяти. Закрийте очі та уявіть собі наступні обставини: «Ви на 4 курсі навчання. Що ви вже встигли зробити, як творець?»

Галя Якубовська:

- «Через 4 роки, я бачу себе щасливою. Я всією душею сподіваюсь, що буду працювати за спеціальності. Порину у творчість, буду створювати щось нове та оригінальне. Я б дуже хотіла стати частинкою творчого механізму, який буде розвивати нашу країну».

Аня Левченко:

- «Якщо зазирнути крізь призму часу, то я неодмінно буду практикувати свої навички, як режисер та сценарист. Буду співпрацювати з провідними персонами в цих сферах та обов'язково організую неймовірний захід».

Я думаю, що потрібно мріяти й все обов’язково здійсниться.
Наступне наше інтерв’ю з вами відбудеться тоді, коли ви офіційно станете першокурсниками. Тому щоб ви зараз хотіли б побажати своїм майбутнім одногрупникам та порадити іншим абітурієнтам, які ще будуть здавати творчий?

Галя Якубовська:

- «Своїм майбутнім одногрупникам хочу побажати, щоб кожен, хто обрав творчий шлях - віднайшов себе. Бажаю бути собою, зі своєю індивідуальною родзинкою. Я щиро сподіваюсь, що ми станемо класною творчою бандою та частиною дружньої сім'ї REMS.

Абітурієнтам, які ще не складали творчий конкурс побажаю не боятися нового та йти до своєї мрії. Краще спробувати й зрозуміти твоє чи не твоє, ніж жаліти, що не наважився зробити такий крок. Повірте, якщо це ваше - зорі складуться найкращим чином».

Аня Левченко:

- «Не хвилюйтесь, звертайтесь до консультантів, якщо у вас виникнуть хоч якісь питання. Творчий конкурс - це можливість показати себе, тому будьте собою».

 

Наші абітурієнти активно продовжують ділитися своїми творчими історіями вступу, тому у вас є чудова можливість познайомитися з нашими майбутніми першокурсниками!

Кафедра режисури шоу, свят та перфомансів нагадує про те, що основний етап творчих конкурсів на БЮДЖЕТ закінчився, але творчі іспити на КОНТРАКТ продовжуються!

Час обирати!

Час РЕЄСТРУВАТИСЯ та стати частиною нашої великої REMS-РОДИНИ.

 

Автор: Анна Невмержицька  

 


Якщо ти абітурієнт 2022 - реєструйся за посиланням в шапці профілю @rems_live

Телефонуй нашим викладачам-консультантам

Фішер Володимир Михайлович - 067-748-82-99

Совгира Тетяна Ігорівна - 063-141-40-48

Слідкуй за нашими новинами:

Instagram – @rems_live

Фейсбук - https://www.facebook.com/remsknukimkuk/

YouTube канал - www.youtube.com/c/REMS_LIVE

Tik-Tok - https://vm.tiktok.com/ZM8QkkmeG/

 

 

 

КАФЕДРА:

Адреса: Київ, вул. Коновальця, 36 (каб.301)

Режим роботи: ПН. - ПТ.: 08:30 - 17:30

Тел.: +38 (044) 529-93-19

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Консультують абітурієнтів:
Мельник Мирослава Миколаївна
+38 (095) 332-32-33
Ільницький Віталій Андрійович
+38 (093) 492-05-66

               

ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ:

Адреса: Київ, вул. Чигоріна, 20 (каб.12)

Режим роботи: ПН. - НД.: 08:00 - 20:00

Тел.: +38 (044) 285-44-03

Тел.: +38 (044) 285-43-86

Факс.: +38 (044) 285-85-27

         

 
Карта (клацніть для збільшення)

Copyright © 2018-2023 Кафедра режисури шоу
Розробка сайту: Dmytro Romankov