Новини

Будь завжди в курсі останніх новин кафедри режисури естради і шоу!

ВІТАЄМО ЗІ СВЯТОМ МЕЛЬНИК МИРОСЛАВУ МИКОЛАЇВНУ!

 

Сьогодні кафедра режисури естради та шоу хоче привітати з ювілеєм доцента кафедри, кандидата мистецтвознавства, та майстра 4-го курсу - Мельник Мирославу Миколаївну!

Талановита, позитивна, надихаюча, захоплююча та чарівна – це лише декілька слів, які б мали можливість описати нашу неймовірну Мирославу Миколаївну. Звичайно, не вистачить всіх слів на цій планеті, щоб описати творчу та душевну любов до нашої улюбленої Мирослави Миколаївни, але є ті, хто зібрав найкращі слова цього світу та висловив їх у своїх привітаннях.

З особливою та теплою любов’ю, привітання від СТУДЕНТІВ та ВИПУСКНИКІВ Мирослави Миколаївни!

 

Привітання від найріднішого 4 курсу!

"Якби давали звання «Друга мама року» - його б отримала вона!
Кожному з нас протягом життя не раз казали, що другою мамою є перший вчитель, викладач з вокалу, хресна мама, багато інших людей. Але саме Мирослава Миколаївна дійсно стала нею.
Ви зустріли нас - невпевнених дітей, які намагалися будувати нове життя в столиці, шукати та знаходити себе. В цей переломний момент саме Ви взяли нас «під крило», саме Ви підтримували нас перед аудиторіями, коли ми розчаровувались у своїх етюдах, саме Ви були на іншому кінці слухавки, коли нам потрібна була порада, саме Ви робили для нас все можливе і неможливе, аби нас точно не вигнали з університету. В тому числі і виховні бесіди.
І саме Ви найбільше плакали за наші дистанційні роки навчання, через які ми втратили такий безцінний час один з одним.
Ви дійсно змогли стати для нас підтримкою. Як Ви вже знаєте кожного з нас в ідеалі, так і ми звикли до Вас і всіх Ваших рис характеру. Такої більше не буде і за це ми Вас любимо!
Ми бажаємо Вам лише позитивних моментів у житті, менше втоми, більше емоцій.
Нехай Вам вистачить терпіння на нас наступного навчального року, адже він найважливіший. І давайте вже відгуляємо наш випускний!
Мирослава Миколаївно - ми Вас любимо, пам‘ятайте це!!!"

Анжеліка Резніченко, ТМ-59

- «Хочеться привітати чудову та неймовірну жінку з днем народження. Це незвичайна жінка. Вона приносить сміх, радість, знання, допомогу та підтримку своїм студентам. Це дуже не звичайна людина, і в цьому її шарм. Відрізнятися від інших, залишатися неповторною особистістю - дуже складно, але вона з цим вдало справляється.
Мирославо Миколаївно, хочеться побажати Вам радості та щастя, зараз це архіважливо. Звичайно ж здоров’я, щоб вистачало сил вкладати знання у світлі (і не дуже) голови молодих студентів. Хочу побажати, щоб у Вашому житті було менше поганих кендібоберів, а якщо і будуть, то щоб Ви з ними справлялись на «ура»!

Дякуємо Вам, за неповторний вклад в нас, як особистостей та режисерів естради.

Ми вас ЛЮБИМО!!!»

Анастасія Зубко, ТМ-49

- «Дорогенька Мирославо Миколаївно, із найщирішими побажаннями хочу привітати Вас!

Нехай красуня вдача завжди крокує поруч з Вами у тандемі з коханням та щастям! Попри всі життєві негаразди продовжуйте дарувати людям свою доброту, сміх та посмішку, адже Вам так пасує ця сонячність!

З Днем Народження!»

Дар’я Макуха, ТМ-59

- «Мирославо Миколаївно, вітаю вас з днем народження!

Ви дуже важлива людина у моєму житті! Тому я дуже хочу побажати Вам миру, кохання, нескінченного горизонту творчості, найталановитіших студентів, світлих та яскравих днів!
Нехай Ваші знання та досвід залишаються таким же дорогоцінними, ваші розповіді про «хазбента» залишаються такими ж цікавими та захоплюючими!

Щоб ви завжди посміхались, а сльози були тільки від радості!

З великою любов’ю, ваша Дашуля Макуха»

Данило Желдак та Сараніна Дар’я, ТМ-79

- «Мирославо Миколаївно, вітаємо Вас з цим чудовим святом!)

Це Ваші Даня та Даша, студенти вже 4 курсу, який, ми сподіваємось, залишиться у Вас в серці назавжди!

Ми ніколи не забудемо нашу першу зустріч. Завдяки Вам, Даня знайшов місце, яке шукав два роки свого шкільного життя. Майже знайшов себе та має чудових людей поряд! Якби не Ви, Даня б всього цього не мав, дякую Вам за це!

А ось Даша, завдяки Вам, нарешті вистіснялась і дала свободу своїм емоціям! На все життя запам'ятаю фразу, яку Ви мені сказали на творчому: «Дашка, якщо боятися показувати себе таким як ви є, то люди навішають вам ярлики». Отже, висновки я зробила, тому ярликів немає)

В нашій пам‘яті назавжди збереглися всі наші спільні перемоги за всі роки нашого навчання. Неначе фотоальбом який ми гортаємо, зі сльозами на очах. Хочеться подякувати Вам за все, що ви для нас зробили, за те що не давали нам опускати руки та втрачати віру в себе, як у творчу особистість. Ви проростили в нас велике дерево творчості, яке буде супроводжувати нас до кінця життя!

В цей день, ми хочемо привітати Вас з неймовірним святом, адже саме 1 серпня народилась чудова людина, як Ви, яка вплинула, нехай не на 180 людей, але на 83 людини точно. І хочемо подякувати Вам за те, що Ви не дивлячись на те, які ми всі творчо-дратівливі, все одно залишаєтесь поряд та щодня заряджаєте нас позитивом!

З Вашим днем народження, наша творча матуся. Бажаємо Вам, все ж таки взяти ще один курс) Дайте можливість не тільки нам насолодитися Вами))) Нехай, над вами завжди буде мирне небо! Будьте неймовірно позитивні та не втрачайте цього запалу,  який у Вас є, а все інше - ми зробимо, Ви тільки не забувайте дзвонити нам!

Дуже сильно любимо Вас – наша улюблена жінка-свято! З днем народження!»

 

А зараз настав час для особливих привітань, тому до нас приєднуються ВИПУСКНИКИ Мирослави Миколаївни, які закарбували у своїх серцях любов до неї – назавжди!

Черниш Марина, ТМ-175

- «Дорога наша МММ! Люба Мирослава Миколаївна!

Від усього серця у Вашу адресу найкращі та найщиріші вітання з днем Вашого народження!!! Неймовірно сумуємо без Ваших кандибоберів і наших репетицій та показів))) Обіймаємо міцно та бажаємо тільки найкращого!!!»

Анастасія Ковальська, ТМ-175

- «Мирославо Миколаївно, вітаю Вас з днем народження!

Бажаю нескінченного натхнення, щоб кожен день був наповнений щасливими моментами та дарував Вам посмішку! Міцного здоров’я та бажаю, щоб Вам завжди щастило так, як мені пощастило бути вашою студенткою! Хочу ще, 4 роки було замало!»

Тетяна Бойко, ТМ-175

- «Шановна, дорога, люба Мирославо Миколаївно!

Від усього серця вітаю Вас з цим особливим днем!  Нехай скоріше розвіються хмари над нашою країною та засяє палке сонечко, що буде наповнювати Ваше життя подіями, перемогами та успіхом! Бажаю багато талановитих студентів, які з гордістю будуть казати, що вони учні "Майстерні Мельник М.М.". Впевнена, що незабаром  зустрінемось з Вами.

Цілую та обіймаю!»

Аліна Буксанчук, ТМ-175

- «Це сталося у 2015 році. Зустріч, яка перевернула моє життя.  Коли я побачила її очі, я зрозуміла, що потрапила у потрібне місце та у потрібний час.  Вона побачила у мені те, що інші не змогли. 

Сьогодні, я хочу привітати Вас, Мельник Мирослава Миколаївна, з Вашим Днем Народження!  Ви неймовірної душі талановита людина.  Я пишаюсь тим, що змогла вчитися у Вас і переймати Ваш безцінний досвід.  Ви почуєте багато побажань цього дня, але головне, що ви повинні знати: Ваш день народження свято для всіх нас!  Бажаю щастя, миру, кохання, здоров'я та творчості кожної миті у Вашому житті!

Любимо Вас, МММ!»

 


Якщо ти абітурієнт 2022 - реєструйся за посиланням в шапці профілю @rems_live

Телефонуй нашим викладачам-консультантам

Фішер Володимир Михайлович - 067-748-82-99

Совгира Тетяна Ігорівна - 063-141-40-48

Слідкуй за нашими новинами:

Instagram – @rems_live

Фейсбук - https://www.facebook.com/remsknukimkuk/

YouTube канал - www.youtube.com/c/REMS_LIVE

Tik-Tok - https://vm.tiktok.com/ZM8QkkmeG/

 

 

 

КАФЕДРА:

Адреса: Київ, вул. Коновальця, 36 (каб.301)

Режим роботи: ПН. - ПТ.: 08:30 - 17:30

Тел.: +38 (044) 529-93-19

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Консультують абітурієнтів:
Мельник Мирослава Миколаївна
+38 (095) 332-32-33
Ільницький Віталій Андрійович
+38 (093) 492-05-66

               

ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ:

Адреса: Київ, вул. Чигоріна, 20 (каб.12)

Режим роботи: ПН. - НД.: 08:00 - 20:00

Тел.: +38 (044) 285-44-03

Тел.: +38 (044) 285-43-86

Факс.: +38 (044) 285-85-27

         

 
Карта (клацніть для збільшення)

Copyright © 2018-2023 Кафедра режисури шоу
Розробка сайту: Dmytro Romankov