Новини

Будь завжди в курсі останніх новин кафедри режисури естради і шоу!

ВРАЖАЮЧІ ІСТОРІЇ АБІТУРІЄНТІВ. РЕГІНА СІЛЬОНОВА ТА ЄЛІЗАВЕТА ЗАДОРОЖНЯ

 

Талант та мрійливість наших абітурієнтів стали найбільшим натхненням для нашої кафедри режисури естради та шоу. Саме вони дають надію на прекрасне творче майбутнє нашої країни.

Сьогодні головними героями стали дві чудових дівчини, які на власному прикладі продемонструють шлях до втілення своєї мрії.

Енергійні, неймовірні та надихаючі – Регіна Сільонова та Єлізавета Задорожня.

 

Привіт, дівчата! Цьогорічні «Вражаючі історії абітурієнтів» вже зовсім скоро завершать свою історію. Тому я пропоную не сумувати, а почати знайомство з вашої історії творчого шляху. 

Регіна Сільонова:

- «До вступу у цей чудовий Вищий навчальний заклад, у мене було дуже цікаве та насичене творче життя, сподіваюсь далі буде ще яскравішим. Взагалі я закінчила коледж, отримавши професію: «викладач з вокалу». Також я 8 років займалась сучасними танцями, була учасником двох естрадних колективів та співала сольно. Окрім цього, я працювала у Народному Домі Культури та Творчості, де була активною учасницею всіх міських заходів та свят, а також брала участь у їх розробці».

Єлізавета Задорожня:

- «Я розпочала своє творче життя ще коли мені було 6 років. Саме тоді я обрала бальні танці, якими займалася протягом 10 років. Окрім цього, з 14 років я працюю фотомоделлю, пробувала себе в ролі телеведучої та актриси».

А як відбулося ваше знайомство з нашою кафедрою? Чому ви вирішили вступати саме до нас?

Регіна Сільонова:

- «Про кафедру REMS, мені розповіла дуже чудова жінка, яка була моїм викладачем з вокалу, де я навчалася (Бахмутський Фаховий Коледж Культури і Мистецтв ім.І.Карабиця). Найбільше мене зацікавило те, що ця кафедра поєднує в собі всі сфери творчого життя, а саме:  вокал, хореографія, акторська майстерність та ще багато іншого».

Єлізавета Задорожня:

- «Про вашу кафедру я дізналася від знайомих, а саме від ваших студентів. Напевно мене найбільше зацікавила практика студентів, адже це дуже важливий та цікавий досвід».

Багато хто відчув ейфорію після атмосфери наших творчих конкурсів. А чи відчули ви цю кайфову атмосферу наших творчих іспитів на собі? Можливо у вас відбулось щось цікаве під творчого?

Регіна Сільонова:

- «Атмосфера творчих іспитів - це щось неймовірне, якась магічна енергетика, яка бере в полон все навколо. Я складала іспит онлайн, і саме це стало для мене новим та цікавим досвідом. Раніше мені так не доводилось спілкуватися з викладачами, я була дуже приємно вражена їх відношенням!».

Єлізавета Задорожня:

- «Атмосфера на творчих конкурсах дуже душевна, така ніби сімейна. Є момент, який запам’ятався мені найбільше: коли мене почали хвалити викладачі, а я почала плакати. Вони мене обіймали та говорили, що я дуже чудова та в мене все обов’язково вийде».

Творчі іспити тривали майже 3 тижні, відповідно до цього з кожним днем комісію було досить складно чимось здивувати. Кожен з абітурієнтів намагався придумати щось цікаве та захоплююче, і я думаю, що ви також продемонстрували щось цікаве та нестандартне. Що було цікавого та яскравого у вашій програмі?

Регіна Сільонова:

- «Мені здається, що я здивувала комісію своєю хореографічною композицією, де було багато гімнастичних елементів».

Єлізавета Задорожня:

- «Напевно це була байка «Істина». Коли я її розповіла, викладачі сказали: «Вауууу!!! Яку назву має ваша байка? Ми таку не чули ще!».

Після ваших розповідей, я починаю згадувати себе рік тому, а ще більше починаю згадувати своє хвилювання. А чи хвилювалися ви під час свого творчого? Як вам вдалося впоратися з цим хвилюванням?

Регіна Сільонова:

- «Я дуже хвилювалася перед проходженням творчого іспиту, але коли вони почалися - ти ніби занурюєшся у казкову та творчу атмосферу. Я запам’ятала кожну хвилину іспитів, бо вони були неймовірні! Мені дуже сподобалось відношення викладачів, які були у складі приймальної  комісії, до абітурієнтів. Яку підтримку вони надають, як хвилюються за тебе. В деякі моменти, я навіть відчувала себе їх рідною дитиною».

Єлізавета Задорожня:

- «Так, звісно була тривога у душі. Така, що аж серце вистрибувати почало. Ти заходиш в аудиторію - є тривога, але достатньо подивитися на усмішки викладачів і все стає на свої місця».

Творчий іспит вже позаду тому зараз настав час для мрій. Закрийте очі та уявіть собі наступні обставини: «Ви на 4 курсі навчання. Що ви вже встигли зробити?»

Регіна Сільонова:

- «Це дуже цікаве запитання! Ну якщо закрити очі та уявити собі таку ситуацію, то, мабуть, я вже відкрила декілька авторських проєктів та взяла участь у розробці багатьох творчих перформансів й концертів. А найголовніше, я отримала великий досвід роботи у цій сфері діяльності».

Єлізавета Задорожня:

- «Ну як мінімум знятися в якомусь фільмі».

Не залишаймо наш мрійливий настрій та продовжимо далі фантазувати. Як ви уявляєте собі навчання на нашій кафедрі та що очікуєте від нього?

Регіна Сільонова:

- «Я вже не можу дочекатися початку навчального року. Хочу познайомитися з усіма викладачами, поринути у бурхливе студентське життя, отримати багато знань, вмінь, навичок, різноманітних емоцій».

Єлізавета Задорожня:

- «Я дуже сподіваюся, що ми вийдемо на офлайн навчання. Адже це навчання повинно пройти круто і незвичайно. Я думаю, що всі повинні відчути цей кайф очного навчання».

Наступна наша зустріч та інтерв’ю відбудеться тоді, коли ви офіційно станете першокурсниками. Тому щоб ви зараз хотіли б побажати своїм майбутнім одногрупникам та порадити абітурієнтам 2023 року?

Регіна Сільонова:

- «Для початку, я хочу з ними скоріше познайомитися! А побажати я хочу всім творчого натхнення, цікавих та шалених років навчання!!!)) Іншим абітурієнтам, я хочу порадити йти за своєю мрією та вірити в себе. Мрії здійснюються!».

Єлізавета Задорожня:

- «Як говорять: «Не такий страшний вовк, як його малюють». Головне мати цілі та йти до них не зважаючи ні на що».

 

Наші абітурієнти активно продовжують ділитися своїми творчими історіями вступу, тому у вас є чудова можливість познайомитися з нашими майбутніми першокурсниками!

 

Автор: Анна Невмержицька  

 


Якщо ти абітурієнт 2022 - реєструйся за посиланням в шапці профілю @rems_live

Телефонуй нашим викладачам-консультантам

Фішер Володимир Михайлович - 067-748-82-99

Совгира Тетяна Ігорівна - 063-141-40-48

Слідкуй за нашими новинами:

Instagram – @rems_live

Фейсбук - https://www.facebook.com/remsknukimkuk/

YouTube канал - www.youtube.com/c/REMS_LIVE

Tik-Tok - https://vm.tiktok.com/ZM8QkkmeG/

 

 

 

КАФЕДРА:

Адреса: Київ, вул. Коновальця, 36 (каб.301)

Режим роботи: ПН. - ПТ.: 08:30 - 17:30

Тел.: +38 (044) 529-93-19

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Консультують абітурієнтів:
Мельник Мирослава Миколаївна
+38 (095) 332-32-33
Ільницький Віталій Андрійович
+38 (093) 492-05-66

               

ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ:

Адреса: Київ, вул. Чигоріна, 20 (каб.12)

Режим роботи: ПН. - НД.: 08:00 - 20:00

Тел.: +38 (044) 285-44-03

Тел.: +38 (044) 285-43-86

Факс.: +38 (044) 285-85-27

         

 
Карта (клацніть для збільшення)

Copyright © 2018-2023 Кафедра режисури шоу
Розробка сайту: Dmytro Romankov