Новини

Будь завжди в курсі останніх новин кафедри режисури естради і шоу!

ВРАЖАЮЧІ ІСТОРІЇ АБІТУРІЄНТІВ. ЛАРИСА ДОРОФЄЄВА ТА АНДРІЙ КУЛАЙ

 

Цьогорічні абітурієнти нас дивували, надихали та стали новою частинкою нашої великої REMS-РОДИНИ! Абітурієнти стали першокурсниками, і вже навіть встигли тиждень провчитися. Саме тому, ми офіційно завершуємо нашу рубрику «Вражаючі історії абітурієнтів 2022»

Сьогодні головними героями стали абітурієнти кафедри режисури шоу, свят та перфомансів, які пройшли шлях до першокурсників. Тому не будемо тягнути час і почнемо знайомитись з Ларисою Дорофєєвою та Андрієм Кулаєм!

 

Привіт! Сьогодні у нас особливий випуск «Вражаючих історій абітурієнтів», адже він буде останнім у цьому році. Тому я пропоную не гаяти час, а почати знайомство з вашої історії творчого шляху. 

Лариса Дорофєєва:

- «У мене бабуся та дідусь режисери театру та кіно, вони завжди займались якимись проєктами, тому я іноді їм допомагала. Також я протягом трьох років займалась хіп-хопом. Окрім цього, з самого дитинства я пробувала знімати відео на YouTube, а вже з часом я почала знімати відео у Tik-Tok. Поки що у мене 10 тисяч підписників, але я точно знаю, що це лише початок)».

Андрій Кулай:

- «Насправді в мене дуже насичений творчий шлях. Почався він Дитячій школі мистецтв міста Кам’янець-Подільський, а вже потім я починав пробувати все, що мені лежало до душі. Я займався хореографією, навчався у художній школі, працював аніматором, і кульмінацією цієї творчої глави стало закінчення коледжу культури та мистецтв. На цю мить я дуже захоплююсь графічним дизайном, створюю анімацію та працюю над коміксами».

А як відбулася ваша перша зустріч з кафедрою режисури шоу, свят та перфомансів? Чому обрали саме REMS?

Лариса Дорофєєва:

- «Я творча людина з дитинства. Спочатку я хотіла бути актрисою, тому шукала університет, де є можна вступити на кафедру актора кіно. Але потім я побачила кафедру REMS, і вирішила бути режисером шоу та артистом естради».

Андрій Кулай:

- «В коледжі, де я навчався, про вашу кафедру знають всі. Дуже багато наших випускників, моїх близьких друзів, навчаються у вас в університеті. Тому за їхньою порадою, я спробував свої сили та вступив до вас».

Майже всі відчули атмосферу наших творчих конкурсів на собі. А чи відчули ви її? Можливо у вас відбулось щось цікаве під творчого?

Лариса Дорофєєва:

- «Атмосфера дуже приємна та яскрава, мені було комфортно там знаходитись. Комісія була не страшною, а навпаки дуже привітливою та позитивною. Найбільше мені запам’яталося, як я нервувала перед творчим  конкурсом, але коли я зайшла на іспит, я зрозуміла, що це було дарма і зараз розпочнеться найважливіший етап у моєму житті».

Андрій Кулай:

- «Творчі іспити, як завжди дуже хвилюючі та нервово затратні. До того ж через затримку потягу та погану орієнтацію в місті я запізнився на творчий конкурс. До університету я біг з думкою, що «все пропало - пакуй валізи!», але при вході в університет мене зустріли крутецькі консультанти, які заспокоїли, повернули надію та провели до аудиторії, де проходили вступні іспити. Коли я очікував своєї черги на конкурс, зі мною весь час був консультант Лев Левандовський. Він давав мені поради, налаштовував на позитивні емоції, одним словом: створив спокійну та дружню атмосферу».

Творчі іспити тривали досить довго, і з кожним днем було все складніше дивувати комісію. Кожен з абітурієнтів намагався вигадати щось цікаве, тому я думаю, що ви також продемонстрували щось нестандартне.

Лариса Дорофєєва:

- «У мене був авторський, гумористичний стендап, який сподобався комісії. Як я зрозуміла, що він сподобався комісії? Я побачила посмішки на їх обличчях і зрозуміла що все чудово».

Андрій Кулай:

- «Під час підготовки своєї творчої програми я найбільше сил та часу виділив танцю. Я репетирував його по декілька годин в день, без перерви. Тоді якраз відгриміло Євробачення й у всіх на слуху була співачка Chanel, яка представляла Іспанію. В неї був свій коронний танець, який запам’ятався всім. Саме тому я вирішив піти по гарячих слідах та вразити всіх саме ним. Для кращого ефекту і для створення цілковитого образу, я підготував собі костюм - це чорний піджак та рукавиці. Згідно з моїм задумом, я мав починати танець у піджаку і на кульмінаційному моменті зняти його, бо після починаються важкі, майже акробатичні рухи. Як ви вже могли зрозуміти - я забув його зняти. На велике щастя, мені вдалося затанцювати без косяків. Зараз озираючись назад, я впевнений, що саме танець був родзинкою моєї програми».

Пам’ятаю я себе рік тому, а ще більше пам’ятаю своє хвилювання. А чи хвилювалися ви під час свого творчого? Як вам вдалося впоратися з ним?

Лариса Дорофєєва:

- «Я неймовірно сильно хвилювалась, але консультанти допомогли мені впоратися з цим хвилюванням та нервами. Тому я дуже вдячна їм за цю підтримку!».

Андрій Кулай:

- «Звісно я хвилювався, мабуть, як і всі вступники. Та дякуючи консультантам, які максимально намагалися розрядити атмосферу напруги, я швидко перемикався та забував про хвилювання».

Творчий іспит вже давно позаду, тому зараз настав час для мрій. Закривайте очі та уявіть собі наступні обставини: «Ви на 4 курсі навчання. Що ви вже встигли зробити?»

Лариса Дорофєєва:

- «Думаю, що я вже встигла стати режисером свого особистого проєкту».

Андрій Кулай:

- «Сподіваюся, що після закінчення 4 курсу моє портфоліо буде тріскатись від творчих робіт. Але якщо без жартів, то я мрію зробити анімаційний проєкт в якому буде висвітлена українська міфологія».

Продовжмо наш мрійливий настрій та будемо далі фантазувати. Як ви уявляєте собі навчання на нашій кафедрі та що очікуєте від нього?

Лариса Дорофєєва:

- «Я очікую яскраве життя, знайомство з іншими людьми, багато різних проєктів та цікавої практики. Я уявляю, як я весь свій вільний час буду втрачати на університет, тому що мені це життя набагато цікавіше, ніж було до цього моменту. Я познайомилась з другокурсниками та деякими викладачами - вони дуже класні люди. Навчатись тут буде важко, тому що треба багато працювати, але це навпаки приємно!».

Андрій Кулай:

- «Ой, у мене багато думок, бажань та очікувань від навчання тут. Мабуть, в першу чергу, хочу покращити свої вже набуті знання, творчо зрости, стати універсальним режисером та актором. Очікую, що буде багато творчих робіт, репетицій, обговорень, тренінгів та практики. Одним словом прагну насиченого студентського життя».

Підтримка один одного завжди грає велику роль у житті людей. Саме тому, я хотіла б у вас запитати: «Щоб ви хотіли побажати своїм однокурсникам та порадити абітурієнтам 2023 року?»

Лариса Дорофєєва:

- «Своїм одногрупникам я бажаю натхнення та позитивної енергії, щоб працювати разом та бути однією сім’єю. Абітурієнтам 2023 року хочу побажати успіхів та сказати одну річ: будьте впевнені у собі та не хвилюйтеся, якщо людина хоче навчатись та бути у цій сфері – вона обов’язково буде там!».

Андрій Кулай:

- «Не хвилюйтесь та не лінуйтесь - бо це наші найсильніші вороги на шляху до мрії. Працюйте, вірте у свої сили, свою винятковість та свій талан і усе у вас буде добре!».

 

 

У кожної історії існує свій початок та кінець. Тому рубрика «Вражаючі історії абітурієнтів» завершує свою власну історію в цьому році.

Це була історія про відкриття нових імен, про прийняття нових людей у свою родину, про знаходження своїх та про перші спроби абітурієнтів відкрити себе у нас на кафедрі.

Кафедра режисури шоу, свят та перфомансів щиро вдячна кожному, хто став частиною цією великої історії!

 

P.S. «До зустрічі у наступному році)»

 

Автор: Анна Невмержицька  

 


Якщо ти абітурієнт 2022 - реєструйся за посиланням в шапці профілю @rems_live

Телефонуй нашим викладачам-консультантам

Фішер Володимир Михайлович - 067-748-82-99

Совгира Тетяна Ігорівна - 063-141-40-48

Слідкуй за нашими новинами:

Instagram – @rems_live

Фейсбук - https://www.facebook.com/remsknukimkuk/

YouTube канал - www.youtube.com/c/REMS_LIVE

Tik-Tok - https://vm.tiktok.com/ZM8QkkmeG/

 

 

 

КАФЕДРА:

Адреса: Київ, вул. Коновальця, 36 (каб.301)

Режим роботи: ПН. - ПТ.: 08:30 - 17:30

Тел.: +38 (044) 529-93-19

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Консультують абітурієнтів:
Мельник Мирослава Миколаївна
+38 (095) 332-32-33
Ільницький Віталій Андрійович
+38 (093) 492-05-66

               

ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ:

Адреса: Київ, вул. Чигоріна, 20 (каб.12)

Режим роботи: ПН. - НД.: 08:00 - 20:00

Тел.: +38 (044) 285-44-03

Тел.: +38 (044) 285-43-86

Факс.: +38 (044) 285-85-27

         

 
Карта (клацніть для збільшення)

Copyright © 2018-2023 Кафедра режисури шоу
Розробка сайту: Dmytro Romankov