Новини

Будь завжди в курсі останніх новин кафедри режисури естради і шоу!

ДНІПРО. НЕ ПРОБАЧИМО!

 

Біль скорботи знову і знову пронизує серце кожного українця. Щодня, країна-терорист знищує наші домівки! Невже вона почуває себе богом, що вирішує долю людини?

Щодня ми чуємо про російські теракти в України - про втрати серед воїнів та загибель мирного населення; про руйнування і смерть... 

 

У суботу, 14 січня, російські окупанти здійснили теракт у місті Дніпро! Люди, які в цей святковий день відпочивали у своїх квартирах, наразі лежать під завалами своєї домівки! 

 

Усе місто допомагає рятувати життя людей! Вся країна вшанує пам‘ять загиблих!

«Весь час здавалося, що з-під завалів хтось кричить, це було дуже складно зрозуміти в цьому хаосі, тому що звуки техніки, машин і всіх, хто там був, змішувалися в один сильний шум. Це справжнє пекло за хвилину від мого будинку. Серце розривалося, коли чоловік близько пів години кричав у натовп ім'я своєї дружини, сподівався, що вона ззовні, а не під завалами. Все інше було в темряві, голова не працювала, я просто продовжував чистити уламки», - Мешканець міста Дніпро.

 

«Ми прийшли до будинку десь через 15 хвилин після вибуху. У цей момент ще нічого не було огороджено, до місця збігалися люди й все це перетворювалося на суцільне пекло. Техніка тільки почала приїжджати, проте під'їхати до будинку було неможливо, тому що все навколо було всипано арматурою, бетоном і склом. Люди почали розгрібати ці уламки й перевертати згорілі автомобілі, щоб машини змогли під'їхати ближче до будинку. У зруйнованих, але висячих квартирах люди все ще кричали та світили ліхтарями, паніка була божевільна», - Мешканець міста Дніпро.

«Я прийшов до пункту медичної допомоги, мені доручили зробити перев'язки людям із незначними пораненнями. До нас привели жінку — чиюсь матір, вона просила відпустити її, плакала, кричала, хотіла повернутися в дім, щоб врятувати свою дитину. Цей голос досі звучить у моїй голові. На жаль, я не знаю, чим закінчилася ця історія, жінку забрали психологи», - Мешканець міста Дніпро.

 

«Крики з-під завалів були такими, ніби людину рвуть на частини. Мені запам'яталося відчуття великої сім'ї, коли всі замовкають, щоб почути голос зі зруйнованого будинку, а потім величезний натовп робить разом справу, бо їх об'єднала одна трагедія», - Мешканець міста Дніпро.

Ці жахливі спогади назавжди залишаться у нашій пам‘яті! У пам‘яті тих, хто всю ніч рятували людей та боролись за їх життя! 

 

Вся країна скорбує та вшановує пам‘ять тим, кого з нами більше немає!

Вся країна допомагає тим, хто постраждав від цього жахливого теракту! 

 

Автор: Олександра Глушко


Якщо ти абітурієнт 2021 - реєструйся за посиланням в шапці профілю @rems_live

Телефонуй нашим викладачам-консультантам

Фішер Володимир Михайлович - 067-748-82-99

Совгира Тетяна Ігорівна - 063-141-40-48

Слідкуй за нашими новинами:

Instagram – @rems_live

Фейсбук - https://www.facebook.com/remsknukimkuk/

YouTube канал - www.youtube.com/c/REMS_LIVE

Tik-Tok - https://vm.tiktok.com/ZM8QkkmeG/

 

 

 

КАФЕДРА:

Адреса: Київ, вул. Коновальця, 36 (каб.301)

Режим роботи: ПН. - ПТ.: 08:30 - 17:30

Тел.: +38 (044) 529-93-19

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Консультують абітурієнтів:
Мельник Мирослава Миколаївна
+38 (095) 332-32-33
Ільницький Віталій Андрійович
+38 (093) 492-05-66

               

ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ:

Адреса: Київ, вул. Чигоріна, 20 (каб.12)

Режим роботи: ПН. - НД.: 08:00 - 20:00

Тел.: +38 (044) 285-44-03

Тел.: +38 (044) 285-43-86

Факс.: +38 (044) 285-85-27

         

 
Карта (клацніть для збільшення)

Copyright © 2018-2023 Кафедра режисури шоу
Розробка сайту: Dmytro Romankov