Новини

Будь завжди в курсі останніх новин Факультету режисури естради!

Як написати крутий пост?

 З початком нового тижня починаймо поринати у безкраїй світ соцмереж та вивчати цікаві деталі в даній сфері. У минулій статті в цій рубриці ми розбирали програми для монтажу, а зараз – переходимо до написання постів.

Насправді робота з текстом може бути досить складною і кропіткою, але тільки для тих, хто не знає простих правил. Наприклад, ось одне із них – формула успішного контенту, що має нетривіальну назву AIDA та означає:

А – Attention (увага)

I – Interest (цікавість)

D – Desire (бажання)

A – Action (дія)

Також ми підготували для тебе декілька порад, як писати не тільки технологічно добре, але і цікаво:

  • Завжди пам’ятай про грамотність. Неприємно читати пости з помилками – вони ріжуть очі та відволікають;
  •  Пиши щиро, від душі, не намагайся грати роль, будь самим собою. Трушність зараз в моді:)
  • Використовуй символи та пробіли, щоб структурувати текст, і він не був схожий на суцільне полотно з літерами. Такі пости дуже важко читати, на відміну від візуально впорядкованих;
  • Будь корисним для своєї аудиторії. Читачі потребують інформації, що, можливо, спростить їх життя та збагатить важливою інформацією;
  • Кайфуй від написання і не змушуй себе цьому. Тобі це справді має приносити задоволення. Краще писати рідко, але з душою;
  • Не пиши пости на теми, які тебе не цікавлять. Навряд чи з цього вийде щось справді класне, адже ти не будеш захоплений написанням тексту повною мірою;
  • Не пиши занадто довгі пости. Пам’ятай, краще викласти менше інформації, але якіснішу, аніж навпаки! Зроби текст легким і приємним для читання;
  • Аналізуй свої попередні пости та виділяй те, що хотілося б виправити. Вчися на своїх помилках, але і не забувай про роботи інших. Завжди вдосконалюй свої вміння та шукай нових фішок;
  • Пост має бути живим. Не позбавляй тексту душі;
  • Якщо тобі приходить якась, навіть найбезглуздіша, ідея – відразу записуй її в нотатки або записник. Можливо, через деякий час з цього вийде щось нереально круте.

Будь завжди в тренді та пиши пости на актуальні для сьогодення теми. Не переходь за особисті межі людей та уникай в постах провокаційних тем про релігію, політику тощо. Ти маєш бути толерантним до думки кожного, хто читатиме твій пост. Ти ж не хочеш отримати погані коментарі та хейт у свій бік, або ж просто образити когось своїми словами. Буде не дуже приємно. Правда?

Для того, щоб писати справді цікаві пости, важливо розуміти, хто твоя цільова аудиторія, які у них проблеми та бажання, і якою мовою вонизвикли говорити. Бути зі своїми читачами на одній хвилі – це основа успіху в соцмережах!

Отже, оточуй себе прекрасним, збагачуй свій внутрішній світ, працюй над своїм унікальним стилем та не бійся експериментувати. Гадаємо, ці прості кроки допоможуть тобі писати хороші тексти незалежно від настрою, втрати натхнення тощо. Але і пам’ятай те, що завжди можна стати краще, глибше і цікавіше! Разом з REMS ти точно будеш справжнім профі у сфері соцмереж. Тож чекаємо тебе на Факультеті режисури естради!


Якщо ти абітурієнт 2021 - реєструйся за посиланням в шапці профілю @rems_live

Телефонуй нашим викладачам-консультантам

Фішер Володимир Михайлович - 067-748-82-99

Совгира Тетяна Ігорівна - 063-141-40-48

Слідкуй за нашими новинами:

Instagram – @rems_live

Фейсбук - https://www.facebook.com/remsknukimkuk/

YouTube канал - www.youtube.com/c/REMS_LIVE

Tik-Tok - https://vm.tiktok.com/ZS97S1Rx/

 

 

ДЕКАНАТ:

Адреса: Київ, вул. Коновальця, 36 (каб.301)

Режим роботи: ПН. - ПТ.: 08:30 - 17:30

Тел.: +38 (044) 529-93-19

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Консультують абітурієнтів:
Фішер Володимир Михайлович
+38 (067) 748-82-99
Совгира Тетяна Ігорівна

+38 (063) 141-40-48
+38 (067) 314-56-17

            

ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ:

Адреса: Київ, вул. Чигоріна, 20 (каб.12)

Режим роботи: ПН. - НД.: 08:00 - 20:00

Тел.: +38 (044) 285-44-03

Тел.: +38 (044) 285-43-86

Факс.: +38 (044) 285-85-27

         

 
Карта (клацніть для збільшення)

Copyright © 2021 КНУКіМ